Известен фен на Кристиано Роналдо го предаде - смени го с Лионел Меси (ВИДЕО)


Известен фен на Кристиано Роналдо го предаде - смени го с Лионел Меси (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5978 0

В ранните часове на 22-ри юли (българско време) Лионел Меси дебютира с гръм и трясък за Интер Маями, отбелязвайки гол от пряк свободен удар в 94-тата минута, с който донесе победата на своя тим при домакинството на Крус Асул.

*Световният шампион с Аржентина остана резерва, но се появи на смяна малко след началото на второто полувреме, заедно с другото ново попълнение на Интер и негов добър приятел - Серхио Бускетс.

В часовете след края на мача, в интернет се появиха любопитни кадри, които показват как един от най-големите фенове на Кристиано Роналдо - стриймърът с псевдоним "IShowSpeed", предава CR7 и става фен на Меси!

Дарън Уоткинс-младши, както е истинското име на 18-годишния американец, е бил на стадиона на Интер Маями, за да гледа на живо срещата с Крус Асул.

Когато Лео Меси си залага топката и се засилва, за да изпълни пряк свободния удар, "IShowSpeed" казва: "Ако Меси вкара този пряк свободен удар, аз съм фен на Меси!". Още по-интересното е, че в този момент той е облечен с екип на Роналдо на националния отбор на Португалия...

Секунди по-късно Дарън вижда как топката влиза във вратата, веднага съблича фланелката на "мореплавателите" с №7, а отдолу под нея "изгрява" такава на Интер Маями с №10 и името на Меси и той започва да празнува попадението му.

Ето и ВИДЕО от този момент:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички