"Ако го стори"...Поставиха цел пред Лео Меси в САЩ, за да заслужи "Златната топка"


"Ако го стори"...Поставиха цел пред Лео Меси в САЩ, за да заслужи "Златната топка"
Снимка: Getty Images

2458 0

Шокиращият трансфер на Лео Меси в американския Интер Маями е вече официален. В събота вечер тимът от МЛС представи легендарния аржентинец като свой играч.

Решението на голмайстора пробуди недоумение у част от неговите привърженици. Други обаче побързаха да му пожелаят успех, да се запознаят обстойно с новия му клуб, както и да му поставят сериозни цели.

Къде отива той?

"Чаплите" към момента не представляват един от грандовете на тамошния елит. В момента те дори се намират на самото дъно в класирането, заемайки последната 15-а позиция с актив от 18 точки.

На този етап отборът има на сметката си изиграни 22 мача, едва 5 от които печели. 3 завършва наравно, а цели 14 губи. Нещо повече - новият тим на Меси е в серия от 11 двубои без успех.

Съвсем наскоро ръководството даде сериозна заявка, че ситуацията ще се промени коренно с пристигането на световния шампион от Мондиала в Катар миналата година. Това обаче се случи на гърба на ново поражение - с 0:3 от Сейнт Луис Сити.

Голямата цел

12 точки делят Интер от позицията, осигуряваща плейоф. Именно в класиране за него се изразява и главната задача, която не само ръководството, но и феновете на отбора поставят пред техничаря.

"Меси заслужава "Златната топка", ако го стори. Интер Маями, ще спечелите ли някога отново? Меси и компания наистина имат работа за вършене", гласяха само част от хилядите коментари в социалните мрежи след обявения трансфер.

А какви бяха първите думи на аржентинеца като играч на "чаплите"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички