След комичен пропуск: Спестиха ли червен картон на Кристиано Роналдо? (ВИДЕО)


След комичен пропуск: Спестиха ли червен картон на Кристиано Роналдо? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3020 0

Във вечерта на 8-и септември (петък) Португалия постигна минимална, но важна, победа при гостуването си на Словакия от квалификациите за ЕВРО 2024.

В герой за "мореплавателите" се превърна Бруно Фернандеш, който се разписа в края на първото полувреме (след асистенция на Бернардо Силва). 

Със спечелените три точки тимът му запази 100-процентовия си актив в Група "J" (5 от 5) и дръпна с по 5 пункта пред Словакия и Люксембург, които заемат второто и третото място, съответно.

Този път звездата Кристиано Роналдо не успя да се отчете с попадение или голов пас, а блесна в негативна светлина!

Комичен пропуск и спестен червен картон?

След около час игра CR7 можеше да покачи на 2:0 след центриране на Бернардо Силва от дясното крило, но останал непокрит около точката на дузпата не успя да нацели добре топката, а след това, в опита си да достигне до нея преди вратаря Мартин Дубравка, се хвърли на остър шпагат и бутоните му попаднаха в тялото и главата на стража на Нюкасъл.

Играчите на Словакия веднаха поискаха от рефера да покаже на Роналдо директен червен картон, но 38-годишният нападател на Ал Насър получи само жълт, заради който все пак ще бъде наказан и ще пропусне домакинството на Люксембург, което е насрочено за 11-и септември (21:45 часа).

Редно е да се отбележи, че Роналдо веднага провери състоянието на Дубравка и обясни, че не е целял да го нарани, а просто се е опитал да стигне пръв до топката. Вижте ситуацията на повторение и преценете самѝ дали заслужаваше червен картон или не:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички