Ще играе ли Роналдо на Мондиал 2026? Португалецът даде отговор


Ще играе ли Роналдо на Мондиал 2026? Португалецът даде отговор
Снимка: Getty Images

3292 0

5-кратният носител на "Златната топка" - Кристиано Роналдо, намекна, че е малко вероятно да играе на Световното първенство по футбол в Северна Америка през 2026 година с Португалия.

Уклончив отговор

Много фенове все още се надяват, че португалецът ще бъде част от отбора на "мореплавателите" на Мондиала през 2026 година. Суперзвездата на Ал Насър обаче не гледа толкова далеч в бъдещето и все още не е сигурен дали вземе участие в големия форум.

"Световното първенство през 2026-а? Честно казано, не мога да мисля за него сега. Всичко може да се случи, искам да живея в настоящето. Искам да направя добро Европейско първенство, а след това ще видим какво ще се случи", категоричен бе Кристиано, цитиран от "Centregoals".

Злощастният Мондиал '22

Кристиано Роналдо не впечатли на Световното първенство в Катар миналата година. Той започна в стартовия състав на бившия мениджър Фернандо Сантош, но завърши форума като резерва. Той вкара само един гол в пет мача, като не успя да достигне рекорда на Еузебио от девет гола на световни финали за Португалия. Веднага след Мондиала пък той се присъедини към саудитския Ал Насър, където вкара гол номер 850 в кариерата си и направи голяма заявка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички