След Карло Анчелоти: Името на Роберто Манчини също излезе от "Досиетата на Пандора"


След Карло Анчелоти: Името на Роберто Манчини също излезе от "Досиетата на Пандора"
Снимка: Getty Images

1232 0

След като преди броени дни стана ясно, че името на старши треньора на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе намесено в разкритията на т.нар. "Досиета на Пандора", днес медиите в Италия обявиха, че наставникът на европейския шампион Роберто Манчини също е укривал пари в офшорни зони!

Вестник "L'Espresso" пише, че треньорът на Италия има регистрирани компании на Британските Вирджински острови и е акционер в "Bastian Asset Holdings". Споменава се и името на неговия помощник начело на "скуадра адзура" - Джанлука Виали, който пък е собственик на "Crewborn Holdings".

Изданието твърди, че Манчини е търсел начин да изгради "данъчна защита", която да му осигури чисти взаимоотношения с властите! Споменава се още, че треньорът на Италия има няколко по-малки компании на Карибите, като една от тях притежава самолет, но неговото местонахождение на този етап не е известно...

"За съжаление, Карло Анчелоти, Роберто Манчини и Джанлука Виали - три добри момчета и чисти лица на нашия футбол, са цитирани от разследването като възможни укриващи данъци, а също така и като собственици на частни самолети и други по-малки вещи за хубав живот. Предполагаемото и цинично безразличие на журналиста в този момент отстъпва място на чувството за истинска болка от разбитите ореоли", пише пък италианският сайт "Calciomercato".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички