След идването на Роналдо: Голмайсторът на Ал Насър официално реши бъдещето си


След идването на Роналдо: Голмайсторът на Ал Насър официално реши бъдещето си
Снимка: GettyImages

2385 0

Един от най-важните футболисти на Ал Насър поднови своя договор с клуба. Става въпрос за бразилеца Андерсон Талиска, който е голмайсторът на отбора със своите 16 попадения в 16 двубоя в Саудитската професионална лига за сезона.

Той се присъедини към клуба през 2021 година след успешни периоди в Турция и Китай. Бразилецът вкара 20 гола през първата си кампания, а сега 29-годишният техничар е на първа позиция при голмайсторите в първенството, заедно с Игало.

Суперзвездата на отбора Кристиано Роналдо ги е подгонил със своите 11 попадения в 9 срещи. Това са и двамата най-важни футболисти на Ал Насър, което се потвърди и в последния мач - всеки от тях се отчете с по два гола.

Сега Талиска официално поднови и своя договор с клуба от Саудитска Арабия. Новият контракт на футболиста го обвързва с клуба до 2026 година. Той ще продължи да носи своята фланелка с номер 94.

"Историята продължава" - написа той като анонс към публикацията си в социалната мрежа Twitter. В личния си профил той сподели снимки от преподписването. 

Вижте всички голове и как Роналдо и Талиска "се състезаваха" с попадения срещу бивш левскар в последния мач на Ал Насър (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички