Роналдо не спира с головете, намери с кого да се "състезава" в Ал Насър - разбиха бивш левскар (ВИДЕО)


Роналдо не спира с головете, намери с кого да се "състезава" в Ал Насър - разбиха бивш левскар (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

13439 0

Суперзвездата Кристиано Роналдо продължава отличната си голова форма. Той се разписа на два пъти при успеха за Ал Насър с 5:0 срещу Ал Адал. Две попадения добави и Талиска. На вратата за опонента пък бе бившият страж на Левски Милан Миятович.

Можете да видите головете по-долу в материала - както и по-интересните ситуации от срещата. С успеха Ал Насър събра 52 точки, но отново изостава с една от лидера Ал Итихад, който спечели своята среща срещу Дамак с 3:0. Роналдо пък вече е 5-и при голмайсторите с 11 попадения. Талиска е с 16 - колкото има и Игало от Ал Хилал. В следващия кръг Ал Насър гостува на Ал Флейха (09.04).

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

След 27 минути игра двата отбора "приспаха" зрителите. Мач с преобладаващи неточности и нарушения - цели 9 в този период. В същото време нямаше нито един не само точен удар, но и опит за изстрел.

Все пак гостите имаха преимущество до този момент и това се изразяваше най-вече в притежанието на топката. В 63% от времето то бе за Ал Насър, но Кристиано Роналдо и компания не успяха изобщо да създадат до момента положение, с което да заслужат гола.

39' - 0:1! Кристиано Роналдо откри след точно изпълнена дузпа, чрез която преодоля бившият вратар на Левски Милан Миятович. Черногорецът хвана ъгъла, но ударът бе твърде силен.

ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ

55' - 0:2! Талиска удвои резултата по-малко от десет минути след старта на втората част. Той получи отляво на границата на наказателното поле и реши да стреля, като го стори много силно по диагонала и по земя. Миятович бе безпомощен.

66' - 0:3! Роналдо показа добър дрибъл, бутна топката напред с левия си крак в наказателното поле, след което стреля отново с по-слабия си крак по диагонала и Миятович бе безпомощен!

78

78' - 0:4! Талиска бе изведен по великолепен начин и сам срещу Миятович нямаше проблем да го преодолее отново.

90+8' - 0:5! Яхия вкара в края, след като Миятович спаси на Талиска, но Яхия бе на място, за да реагира.

ПРЕДИ ДВУБОЯ

Ал Насър ще се опита да си върне първото място в класирането на Саудитската професионална лига, след като му бе отнето от Ал Итихад, който победи Роналдо и компания в директния сблъсък с 1:0. Все пак изоставането за отбора на Кристиано е от само 1 точка.

Притеснително за Руди Гарсия обаче е това, че неговият тим допуска първото попадение в последните си три шампионатни мача. В два от случаите стига до пълния обрат, но по никак не лесен начин - в заключителните минути на срещите (или дори в добавеното време).

Ал Насър ще бъде гост в тази среща, като домакините от Ал Адал също имат критична нужда от точки. Те са предпоследни със 17 пункта. Спасението към момента е на 5 точки - 13-ият Ал Уехда е с 22 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички