Кристиано Роналдо няма спирка: Нов гол, този път наказа бивш играч на Левски (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо няма спирка: Нов гол, този път наказа бивш играч на Левски (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3961 0

Суперзвездата Кристиано Роналдо продължава добрата си голова форма. След като за Португалия вкара четири гола в около 140 минути игра в две срещи, сега се разписа още през първото полувреме след завръщането си към клубния футбол.

Ал Насър гостува на Ал Адал и няма право на грешна стъпка, тъй като изостава с точка от лидера Ал Итихад, който си осигури добра преднина още на полувремето в своя мач.

Нещата не се развиваха добре за Ал Насър срещу борещия се за спасяване Ал Адал, като около 30-ата минута нямаше нито един опит за изстрел в срещата. Въпреки това нещата се промениха и дори се стигна и до гол.

Той бе дело на Кристиано Роналдо от дузпа около пет минути преди края на редовното време. Любопитното е, че за Ал Адал пази Милан Миятович - бившият играч на Левски. Той не бе далеч от това да хване дузпата, но ударът бе твърде мощен.

Португалецът отбеляза своя 10-и гол в Саудитската професионална лига. Лидер по този показател е Одион Игало с 15 гола. Съоборникът на Кристиано - Талиска, е с 14. Следете НА ЖИВО Ал Адал - Ал Насър и Роналдо в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички