След българското геройство във ФА Къп: Арабските собственици отишли при играчите на Нюкасъл


След българското геройство във ФА Къп: Арабските собственици отишли при играчите на Нюкасъл
Снимка: Getty Images

2442 0

След унижението за състезаващия се в английската Висша лига тим на Нюкасъл, новите му мажоритарни собственици от Саудитска Арабия са посетили футболистите и треньора. Както е известно, "свраките" загубиха и отпаднаха от ФА Къп от Кеймбридж Юнайтед, а с основна заслуга за това бе българският вратар на тима Димитър Митов.

За това призна мениджърът на тима Еди Хау. Въпреки срама и повече от разочароващото отпадане обаче, той твърди, че те са се срещнали с играчите, за да ги... подкрепят. Всичко това е с цел спасението на клуба от изпадане от Висшата лига.

"Те наистина се появиха, за да видят играчите. Аз лично не бях там при срещата, след това те ме видяха с останалите членове на треньорския щаб. Вярвам, че са подкрепили играчите, имайки предвид факта, че сме много задружни в битката да останем в елита, те са зад всеки от нас.

Не мога да им благодаря достатъчно за тази подкрепа. Мисля, че бе много полезно за футболистите да могат да видят и чуят това, защото пътешествието, по което сме поели в момента, и тази борба да останем в елита е обединена борба от всички в клуба.

Привържениците играят тяхната роля, в това няма съмнение, те са невероятни, а собствениците искаха да покажат тяхната подкрепа към играчите, което е добре дошло от моя гледна точка" - сподели Хау. 

Вече е ясен и жребият на ФА Къп за четвъртия рунд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички