Тотнъм потрепери, но в края обърна Моркамб (ВИДЕО)


Тотнъм потрепери, но в края обърна Моркамб (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1346 0

Тотнъм победи Моркамб с резултат 3:1 в мач от 1/32-финалите на ФА Къп. "Шпорите" дадоха шанс на голяма част от резервите си, като възпитаниците на Антонио Конте очаквано контролираха топката в почти 80% от времето. Количеството създадени шансове разочароваха, като едва в последните минути на срещата тимът от Висшата лига се активизираха.

Още във втората минута Тотнъм създаде опасно положение. Дохърти центрира от корнер на главата на Бен Дейвис, но ударът излезна в аут. В 20-ата минута ирландецът нацели гредата отново след ъглов удар. В 33-ата минута Антъни О'Конър изненада домакините и вкара с глава за 1:0 за Моркамб.

В 54-ата минута Деле Але пропусна златна възможност за Тотнъм, като вратарят Тревър Карсън направи страхотно спасяване. В 74-ата минута Хари Уинкс стреля от пряк свободен удар и не остави шансове на вратаря за 1:1.

В 85-ата минута Лукас Моура излезе на стрелкова позиция сам срещу вратаря и донесе на лондончани пълен обрат в двубоя. Само три минути по-късно Хари Кейн вкара трето попадение, след като беше изведен от Ло Селсо на удобна позиция и не сбърка.

Дали Антонио Конте ще се раздели с Тотнъм, вижте тук.

Content made on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички