Скандал на Копа Америка 2021: Седмина от Чили поканиха проститутки в хотела си


Скандал на Копа Америка 2021: Седмина от Чили поканиха проститутки в хотела си
Снимка: Getty Images

1217 0

Седмина футболисти на Чили са нарушили карантинните ограничения и дисциплината по време на Копа Америка 2021. Те са си организирали секс парти, съобщава "DEPO". Във въпросните неправомерни действия се подозират Артуро Видал (Интер), Гари Медел (Болоня), Пабло Арангис (Универсидад де Чили), Едуардо Варгас (Атлетико Минейро), Жан Менезес (Леон), Пабло Галдамез (Велес Сарсфилд) и Гийермо Марипан (Монако).

Съобщава се, че футболистите са поканили в хотел "Gran Hotel Odara", в който е настанен националният отбор, проститутки. Заради този скандал е била отменена пресконференцията на Чили преди мача с Уругвай. Освен това отборът не е тренирал в събота и неделя. Възможно е селекционерът Мартин Ласарте да напусне поста си вследствие на скандала.

Това не е първо нарушение на антивирусните мерки от страна на Видал и Медел. По-рано те поканиха в хотела си фризьор. На Копа Америка 2021 Чили завърши наравно 1:1 с Аржентина и победи Боливия (1:0). А ето пълната програма на Копа Америка 2021. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички