Ще става ли селекционер на Белгия? Тиери Анри разкри самопредложи ли се за поста


Ще става ли селекционер на Белгия? Тиери Анри разкри самопредложи ли се за поста
Снимка: Getty Images

880 0

Легендарният френски нападател Тиери Анри категорично отхвърли появилите се информации, че се е свързал с Белгийската футболна асоциация заради вакантния пост на селекционер на Белгия. Роберто Мартинес напусна „червените дяволи“ след отпадането още в груповата фаза на Световното в Катар през декември.  Анри работи като помощник на испанеца.

Бившият нападател на Арсенал и Барселона е сериозно спряган с вакантния пост и информации в Белгия твърдяха, че той се е предложил за работата. Анри обаче изясни нещата, подчертавайки, че не е потърсил местната федерация.

Искам да изясня категорично нещата – в противовес на изписаните информации, никога не съм се свързвал с Белгийската ФА и не съм предлагал услугите си да стана треньор на първия тим. Смятам, че е важно истината винаги да бъде представена“, сподели Анри за „Sky Sports“.

Бившият наставник на белгийците Мартинес вече бе обявен официално за нов селекционер на Португалия. Следващият мач на Белгия е гостуване на Швеция в първата от десет квалификации за Евро 2024 на 24 март.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Изненада! Световен шампион с Италия става селекционер на Белгия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички