Лукаку посочи кой трябва да е следващият треньор на Белгия след Мартинес


Лукаку посочи кой трябва да е следващият треньор на Белгия след Мартинес
Снимка: Getty Images

1584 0

Нападателят на Белгия Ромелу Лукаку заяви, че смята френската легенда Тиери Анри за следващия национален селекционер на тима. След провала на Световното първенство по футбол, където "червените дяволи" отпаднаха в груповата фаза, Роберто Мартинес подаде оставка. Неговият асистент Анри запази поста си.

"За мен Анри е следващият треньор на Белгия. Няма никакви съмнения. Казвам го открито: той ще бъде следващият треньор на Белгия. Той се радва на уважението на всички играчи, спечелил е всичко. Той знае как да тренира, знае какво трябва да направим, за да постигнем победи. Той познава отбора, лигата, персонала. За мен е идеалният треньор на нашия отбор", каза нападателят пред "Sky Sports".

"Но аз не зная кого ще назначат. Не мисля, че Белгия има нужда от пълен рестарт. Досега това поколение не спечели нищо, но ние трябва да продължим да се опитваме да победим. Той (Анри, б.а.) иска да победи и аз не мисля, че федерацията ще вземе треньор, който иска да започне всичко от нулата. Според мен не си струва", допълва нападателят.

А ето как в отбора на Белгия приеха оставката на Мартинес

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички