"Ще спя с фланелката на Меси, за да не ми я вземат": 23-ма дебнели "трофея" от Лео (ВИДЕО)


"Ще спя с фланелката на Меси, за да не ми я вземат": 23-ма дебнели "трофея" от Лео (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

9933 0

След като срещу Панама вкара гол номер 800 в кариерата си, Лионел Меси се отчете и с хеттрик в друг мач на Аржентина. Става въпрос за приятелската среща с Кюрасао, която световният шампион спечели с безпощадното 7:0.

Въпреки това мачът е бил като празник за непретенциозната на футболния терен страна. Още преди срещата Лео е получил любопитна молба - да осигури по фланелка на всеки от 23-мата на противниковия тим.

Това било невъзможно, а накрая само един бил късметлията, който получил "трофея" от Лео - фланелката му. Още преди срещата пък се шегували, че ще се бият за това кой да я вземе.

В крайна сметка Елой Роом - вратарят на националния отбор на Кюрасао, се сдоби с фланелката на Аржентина, с която Меси игра. Той се похвали с това и в личния си профил в Instagram (можете да видите чрез снимки по-долу в материала).

След срещата пък заяви: "Фланелката на Меси, това е много специално. Не е за вярване, една мечта се сбъдна. Всеки е фен на Меси. Аз вече съм играл срещу него. Беше труден мач, той ми вкара някои голове, но и аз спасих някои добри негови изстрели.

Той ми каза точно това след срещата също - че съм направил някои добри спасявания - това значи много за мен" - разказа вратарят Елой Роом за TyC Sports.

Вижте повече за това как Меси мина кота "100 гола" за националния на Аржентина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички