Бивш президент на Аржентина: Помолих Емилиано Мартинес да му целуна крака


Бивш президент на Аржентина: Помолих Емилиано Мартинес да му целуна крака
Снимка: Getty Images

1416 0

Бившият президент на Аржентина Маурисио Макри разкри, че е поискал да целуне краката на вратаря Емилиано Мартинес. Аржентинският футболен национал допринесе за успеха на своя тим на Световното първенство по футбол през декември в Катар.

Макри се е срещнал с вратаря по време на церемонията по връчване наградите на ФИФА за най-добрите играчи през годината. Тогава играчът на Астън Вила бе избран за вратар на годината.

"Беше пълно съвпадение, в този театър имаше около 3-4 входа. Говорех с Насер Ал-Хелаифи и първи дойде Емилиано. Аз се поздравих с него, не се познавахме, но го помолих да му целуна крака... Как да не го целуна след удара, който отрази?", разказа бившият президент на южноамериканската страна.

На същото събитие политикът се е срещнал и с капитана на "гаучосите" Лионел Меси. "Не бях го виждал от Световното първенство в Русия. Видях, че е отпуснат, щастлив, а от раменете му падна товар. Казах му всичко, което мисля. Какво означава за бъдещето на Аржентина неговото лидерство", обясни Макри, цитиран от tycsports.com. Нскоро стана ясно, че Емилиано Мартинес е пред трансфер в голям клуб в Англия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички