Лео Меси или Кристиано Роналдо? Хвича Кварацхелия с изключително любопитен отговор


Лео Меси или Кристиано Роналдо? Хвича Кварацхелия с изключително любопитен отговор
Снимка: Getty Images

5183 0

Един от най-впечатляващите футболисти през настоящия сезон в европейския футбол - Хвича Кварацхелия, даде своя глас по един от най-задаваните въпроси: Лео Меси или Кристиано Роналдо?

22-годишното грузинско крило даде любопитно мнение по темата. Той избра като свой пример за подражание Кристиано Роналдо, докато постави Лео Меси над него. 

"Харесвам повече Кристиано Роналдо като мой идол, но Лео Меси е на върха", категоричен беше Кварацхелия в "ТикТок" видео.

Изборът на Хвича е разбираем, предвид факта, че стилът на двамата значително си прилича - те разчитат на физика, скорост и мощен завършващ удар. 

Възходът на Кварацхелия и Наполи

Асът на Наполи се представя повече от впечатляващо през настоящата кампания. Той записа 14 гола и 16 асистенции в 30 мача до момента, помагайки на тима да се класира на 1/4 финалите в Шампионска лига за първи път в историята. "Партенопейците" са и на крачка да постигнат мечтания триумф в Серия "А".

Силните изяви на Кварацхелия привлякоха вниманието на редица грандове. Един от тях вади близо 200 млн. евро, за да си го осигури.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички