"Никога не пия, но този ден бе специален": Кристиано Роналдо за единствения път, в който се е напивал


"Никога не пия, но този ден бе специален": Кристиано Роналдо за единствения път, в който се е напивал
Снимка: GettyImages

7613 0

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо несъмнено е един от най-стриктно спазващите своите режими спортисти. Именно това е една от причините той бъде под светлините на прожекторите толкова много години.

Освен това и поради лични причини португалецът не употребява алкохол. Никога. Това е всеизвестен факт за петкратния носител на "Златната топка", но самият той признава, че веднъж е нарушил това свое изключително важно правило.

Неговият баща - Жосе Диниш Авейро, е бил алкохолик и умира след проблеми с черния дроб. Това се случва, когато е на 52 години - през 2005 година (Роналдо е едва 20-годишен).

През 2019 година Кристиано Роналдо споделя пред италианската телевизионна водеща Дилета Леота за единствения случай, в който се е напивал. Не е голяма изненада, че това съвпада с най-важния му трофей във футбола (по негови думи) - спечеленото Европейско първенство през 2016 година.

"Трофеят на Европейското първенство с Португалия е най-важната награда, която някога съм печелил. Беше невероятна, незабравима нощ. Плаках, смях се, страда, крещях, напих се" - започна своя разказ Кристиано.

"По време на този мач плаках толкова много, че бях дехидратиран. В края на мача, по време на празненствата, изпих чаша шампанско. Това моментално ми замая главата. Никога не пия, но този ден бе толкова специален. Най-важният трофей, който съм печелил" - допълва португалецът. 

Съвсем наскоро пък Кристиано Роналдо се подложи на детектор на лъжата, който го хвана в неистина веднъж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички