Шоу в Южна Америка: Аржентина и Уругвай бият, Бразилия и Еквадор се "избиха" (ВИДЕО)


Шоу в Южна Америка: Аржентина и Уругвай бият, Бразилия и Еквадор се "избиха" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4635 0

През изминалата нощ се изиграха три мача от световните квалификации в зона "Южна Америка" и в тях определено имаше какво да се види!

Еквадор 1:1 Бразилия

Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо остана резерва и не се появи на терена в хода на цялата среща. Още в 6-ата минута Каземиро даде аванс на Бразилия. До 20-ата минута главният съдия вече бе показал два червени картона - един за Алекс Домингес от домакините и един за защитника на Тотнъм Емерсон. Петнадесет минути преди края на срещата Феликс Торес изравни резултата. Любопитно е да се отбележи, че стражът на Ливърпул Алисон на два пъти виждаше червения цвят на картона, но системата ВАР го отмени впоследствие и при двете ситуации!

Парагвай 0:1 Уругвай

Единственото попадение в срещата бе дело на Луис Суарес, който се разписа пет минути след началото на второто полувреме. Асистенцията бе дело на неостаряващия Диего Годин! В последните секунди на двубоя Густаво Гомес от Парагвай получи втори жълт картон и се прибра по-рано в съблекалнята. 

Чили 1:2 Аржентина

Без Лионел Меси Аржентина успя да надделее над коравия отбор на Чили и то като гост! Всички 3 попадения в тази среща паднаха преди почивката - след десет минути игра Анхел ди Мария откри резултата, а в 21-ата Чили изравни чрез нападателя на Блекбърн Бен Бреретон. Лаутаро Мартинес обаче отново даде аванс на своя отбор в 34-ата минута, оформяйки крайния резултат!

Как изглежда класирането в зона "Южна Америка"?

1. Бразилия - 36 точки

2. Аржентина - 32 т.

3. Еквадор - 24 т.

4. Уругвай - 19 т.

5. Колумбия - 17 т.

6. Перу - 17 т.

7. Чили - 16 т.

8. Боливия - 15 т.

9. Парагвай - 13 т.

10. Венецуела - 7 т.

*За Мондиала в Катар в края на годината се класират първите пет отбора. Бразилия и Аржентина вече спечелиха своите "билети"! До края на световните квалификации в зона "Южна Америка" остават пет кръга...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички