Оливер Кан обяви името на първия сигурен напускащ Байерн Мюнхен


Оливер Кан обяви името на първия сигурен напускащ Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images/Guliver

1526 0

Централният защитник на Байерн Мюнхен Никлас Зюле ще напусне клуба след края на сезона, когато неговият договор изтича, разкри изпълнителният директор на клуба Оливер Кан.

"Направихме му предложение, което той не прие. Той иска да си тръгне след края на сезона", заяви легендарният страж на баварците. Зюле акостира в Мюнхен от тима на Хофенхайм през лятото на 2017 година и бързо се утвърди като основен играч на Байерн, натрупвайки 158 мача във всички турнири.

26-годишният футболист ще се превърне в третия централен защитник, който си тръгва от "Алианц Арена" в рамките на последните 12 месеца, след като през миналото лято баварците се разделиха с Жером Боатенг и Давид Алаба. Кан обаче не потвърди, че клубът ще търси нов играч на тази позиция. "Имаме много опции за центъра на защитата", заяви той.

Според медиите в Германия интерес към 26-годишния Зюле проявяват Барселона, Челси и Нюкасъл. От друга страна, по-рано днес се появиха информации, че "свраките" ще платят 30 милиона паунда за услугите на национал на Бразилия - вижте за кого става въпрос ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички