Шеф в Саудитската футболна федерация разкри за възможността Лео Меси да заиграе в страната


Шеф в Саудитската футболна федерация разкри за възможността Лео Меси да заиграе в страната
Снимка: Getty Images

1384 0

Генералният секретар на Футболната федерация на Саудитска Арабия - Ибрахим Алкасим, проговори относно слуховете за възможността легендарният Лео Меси да заиграе в саудитската Про лига

Аржентинската суперзвезда в момента е в заключителния период от договора си с ПСЖ и не е ясно дали ще го поднови. Пристигането на вечния му съперник - Кристиано Роналдо, породи въпроса дали е възможно такова и на актуалния световен шампион.

Информации на различни източници твърдят, че Ал-Хилал е предложил на Меси умопомрачителна оферта от 245 млн. паунда годишно възнаграждение, за да се присъедини към отбора. Това засенчва дори рекордната сделка, осигуряваща на Роналдо 177 млн. паунда на сезон.

"Към момента не знаеш нищо за възможно пристигане на Лионел Меси, въпреки че не бих скрил, че ние, от саудитската Федерация, бихме желали да го имаме един ден в нашето първенство. Идеята ни винаги е била да подобряваме футбола и определено бихме искали да видим Кристиано и Меси в една лига отново. Истината обаче е, че не знаем нищо по въпроса в момента", коментира специалистът пред "Marca".

Двамата най-големи играчи на нашето време съвсем наскоро взеха участие в приятелски мач между ПСЖ и обединения състав на Ал Насър и Ал Хилал. В него "парижани" постигнаха успех с 5:4. 1 гол реализира Меси, а с 2 попадения се поздрави Роналдо.

Ето какви критики отнесе Роналдо след лошия си официален дебют с Ал Насър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички