В Саудитска Арабия все още виждат Кристиано Роналдо като най-добрия футболист в света


В Саудитска Арабия все още виждат Кристиано Роналдо като най-добрия футболист в света
Снимка: Getty Images

1801 0

Един от най-великите футболисти в историята - Кристиано Роналдо, не направи мечтания си дебют в своето ново предизвикателство. Португалецът стартира с капитанската лента на Ал Насър в първия си официален мач за отбора, но отправи едва 1 точен изстрел във вратата на Ал Етифак.

Въпреки това, вратарят на съперника Пауло Виктор възхвали легендарния голмайстор. Той заяви, че все още го вижда като най-добрия играч в света и разкри за удоволствието да се изправи очи в очи с него.

"За мен Кристиано Роналдо е най-добрият играч в света. Уважавам го страшно много и пристигането му в Саудитска Арабия е много важно. Резултатът не беше какъвто искаме, но оставаме с високо вдигнати глави, след като играхме срещу него", коментира стражът след загубата с 0:1.

Само преди седмица Кристиано записа страхотно представяне срещу ПСЖ. В приятелски мач с тима, изграден от суперзвезди като Лео Меси, Килиан Мбапе и Неймар, португалецът реализира в попадения. Те не стигнаха за победа на неговия отбор, който загуби с 4:5, но пък му донесоха приза за играч на мача.

Ето как футболната общественост "скочи" на Роналдо след лошия му дебют

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички