Руди Гарсия не смята, че трансферът на Роналдо задължително ще донесе титлата на Ал Насър


Руди Гарсия не смята, че трансферът на Роналдо задължително ще донесе титлата на Ал Насър
Снимка: Getty Images

2045 0

Треньорът на Ал Насър Руди Гарсия заяви, че трансферът на Кристиано Роналдо е подобрил отбора, но това не гарантира автоматична победа за тима.  Португалецът, който беше официално представен като играч на отбор на 3 януари, направи своя дебют при победата с 1:0 над Ал Етифак на 22 януари. Роналдо обаче така и не успя да се разпише.

"Положително е, когато имаш играч като Роналдо, тъй като той помага да се разсейват защитниците на противниковия отбор, което и се случи при нашия гол. Днес му създадохме възможности и помолихме играчите да разнообразят играта между него и Талиска. Не трябва да забравяме, че той участва в демонстрационния мач срещу Пари Сен Жермен и не получи достатъчно почивка", заяви Гарсия.

Той напомни на всички, че Саудитската професионална лига е в състояние да затрудни петкратния носител на Златната топка. "Дори с присъствието на Роналдо, не е лесно да спечелиш Саудитската лига заради силата на конкурентите", добави френският треньор. Андерсън Талиска вкара единствения гол в мача в 31-та минута, за да подпечата минимална победа за лидерите в Саудитската професионална лига в неделя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички