Сестрата на Кристиано Роналдо контраатакува: Португалците са болни, бездушни и неблагодарни хора


Сестрата на Кристиано Роналдо контраатакува: Португалците са болни, бездушни и неблагодарни хора
Снимка: Getty Images

1612 0

Сестрата на Кристиано Роналдо - Катя Авейро, използва профила си в социалната мрежа Instagram, за да защити брат си от нападките след загубата от Испания с 0:1, която не позволи на "мореплавателите" да се класират за финалната четворка в турнира Лига на нациите.

След мача CR7 за пореден път хвърли капитанската си лента, а сънародниците му го засипаха с критики заради това поведение и пропуските му срещу "Ла Фурия".

"Португалците са болни, бездушни и неблагодарни хора, които не ценят това, което Кристиано Роналдо е направил и продължава да прави за страната си", написа Авейро и добави:

"Той има на своя страна семейството си и тези, които го обичат. Те винаги ще бъдат до него, независимо какво се случва. Но това, което става в момента, изобщо не ме изненадва. Португалците са свикнали да плюят в чинията, от която се хранят. Винаги ще бъдем с теб, кралю мой. Бъди спокоен. Нужно е да подаваме ръка на тези, които винаги са давали всичко от себе си за Португалия. Той винаги е давал толкова много и продължава да дава. Този човек се казва Кристиано Роналдо и той просто е най-добрият играч в света".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - 10-те тима, които имат най-големи шансове на Мондиал 2022, според "The Guardian"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички