Роналдо захвърли капитанската лента, Бруно не смята да прави "сапунки" от това (ВИДЕО)


Роналдо захвърли капитанската лента, Бруно не смята да прави "сапунки" от това (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2001 0

Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо не сдържа емоциите си след загубата от Испания в Лигата на нациите и гневно захвърли капитанската си лента на земята - нещо, което стори и миналата година на Евро 2020 след отпадането на "мореплавателите" от Белгия.

Поведението на Роналдо бе широко дискутирано след мача, като едни осъдиха действията му, но други го защитиха. Неговият португалски сънародник и съотборник в Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш смята, че не трябва да се правят "сапунки" от това действие на Кристиано.

"Няма нужда да се търсят сензации около Кристиано. Той е тук, за да помогне и ще продължи да ни помага. Кристиано е нападател и иска да вкарва голове. Нормално е да е ядосан, но той не бе по-фрустриран от всеки един от нас. Всички в отбора ни е яд от случилото се и няма нужда да се правят сапунки от поведението на Кристиано", каза Бруно.

Напоследък на Кристиано не му върви - не само откъм голове (не се е разписвал в три поредни мача за Португалия), но и въобще. В мача с Чехия например носът на Роналдо бе разбит (СНИМКИ)

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички