Бивша звезда на Реал Мадрид посъветва Кристиано Роналдо да се пенсионира


Бивша звезда на Реал Мадрид посъветва Кристиано Роналдо да се пенсионира
Снимка: Getty Images

2883 0

Бившият футболист на Реал Мадрид - Антонио Касано, който в последно време се установи и като един от най-големите критици на Кристиано Роналдо, сега посъветва португалеца да сложи край на своята кариера.

Касано бе категоричен, че португалската мегазвезда не играе на нивото, на което е бил преди време, когато се е борил за трофеи и индивидуални отличия.

"На този етап Кристиано трябва да си направи услуга и да разбере, че ако не може да поддържа определено ниво, трябва да помисли за пенсиониране. Той спечели всичко, той беше феномен. Спри се! По-добре да сложи край на кариерата си, защото ще стои само на пейката", заяви италианецът пред "Cabine Desportiva".

Самият Роналдо неотдавна заяви, че се намира в отлична форма и е готов да играе още дълго време. Въпросът е, че в момента в Манчестър Юнайтед той се включва най-вече от пейката, а мениджърът Ерик тен Хаг не планира да го използва като титуляр. 

Мнозина споделят мнението на Касано и твърдят, че Роналдо трябва да каже "чао" на играта, докато други ревностно го защитават и не искат той да се оттегля от футбола.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защо Кристиано Роналдо не е преминал в Саудитска Арабия това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички