Серхио Рамос получи категорично "не" от Севиля, три са опциите за нов отбор


Серхио Рамос получи категорично "не" от Севиля, три са опциите за нов отбор
Снимка: GettyImages

1906 0

Вицепрезидентът на Севиля Хосе Мария дел Нидо Караско потвърди, че няма да предложи на свободния агент Серхио Рамос път обратно в Ла Лига това лято.

Договорът на 37-годишния централен защитник с Пари Сен Жермен изтече и той е в търсене на нов клуб. Имаше информации от различни източници, че Рамос е искал да се завърне в бившия си клуб, но изглежда, че това няма да се случи.

Категорично "не" от Севиля

"Не не. Днес Серхио Рамос не е опция. Имаме добри отношения с Рене (неговия агент), той представлява Оскар Родригес, който е играч на Севиля. Но по отношение на Серхио няма разговор. Той е страхотен играч, който премина в нашата академия, но днес не е опция за Севиля", категоричен бе Караско.

Италианският трансферен гуру Фабрицио Романо съобщава, че в момента има три оферти пред испанеца -  две от Саудитска Арабия и една от Интер Маями. Последният отбор ще го събере с Серхио Бускетс и с Лионел Меси, с когото бяха доскоро заедно на "Парк Де Пренс".

Това, което изглежда ясно е, че дните на Рамос в европейския футбол изглеждат преброени. Защитникът беше впечатляващ през миналата кампания и въпреки че защитната линия трябваше да се подсили заради отслабващата му форма, показа, че все още има какво да предложи. Едно от предложенията към Рамос е повече от изкушаващо, като от Саудитска Арабия са му предложили 9-цифрена сума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички