Серхио Рамос е пред изненадващо завръщане в Ла Лига, но не и в Реал Мадрид


Серхио Рамос е пред изненадващо завръщане в Ла Лига, но не и в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1765 0

Има голяма вероятност ветеранът Серхио Рамос да се върне в Ла Лига. Според испанското издание "Cadena SER", бившата звезда на Реал Мадрид отчаяно иска да се завърне в Испания.

Двугодишният договор на испанеца с ПСЖ изтича това лято. Съобщава се, че играчът има множество оферти от Италия и Саудитска Арабия. "Sport" обаче съобщи по-рано през месеца, че испанският бранител няма никакво желание да заминава за Близкия Изток.

Друг интересен вариант, който се е появил, е евентуалното завръщане в Севиля. Серхио Рамос напусна андалусийци като тийнейджър през 2005 година, за да се присъедини към Реал Мадрид и се утвърди като една от легендите в клуба.

Откакто напусна, 37-годишният футболист имаше обтегнати отношения със Севиля. Испанският клуб трябваше да претърпи частично затваряне на своя стадион през 2018 година, след като Рамос злоупотреби с празненствата си, а феновете на андалусийци не му останаха длъжни.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кои са петимата най-скъпи полузащитници това лято?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички