Санчес с луд гол от корнер в 93' за драматична победа на Чили (ВИДЕО)


Санчес с луд гол от корнер в 93' за драматична победа на Чили (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

20357 0

Неостаряващият чилиец Алексис Санчес донесе драматична победа на родината си срещу Парагвай, играла се на 28-и март с 3:2. Бившата звезда на Барселона и Арсенал вкара от корнер в началото на 9-минутното добавено време. 

Тогава той опита директна стрелба към вратата на Силва, който се опита да олекоти топката с гърди, а вместо да я направи по-удобна за хващане - той я прати в собствената си врата.

По този начин домакините очаквано се поздравиха с успеха, но той дойде след голяма драма, тъй като те поведоха в 25-тата минута чрез Диас, но до края на първата част парагвайците стигнаха до пълен обрат с головете на Рохас и Авалос в рамките на 120 секунди между 32-рата и 34-тата минута.

Това обаче не повлия негативно на домакините, които изравниха чрез появилия се на полувремето Алексис Санчес четвърт час преди изтичането на редовното време, а отново той донесе успеха в 93-тата минута. 

Трябва да се отбележи, че южноамериканската среща логично не мина и без червени картони, след като в 81-вата минута Соса и Диас бяха изгонени съответно от двата тима, а Парагвай доигра само с 9 футболисти след директното изгонване на Барос Шелото в 85-тата минута.

Следете всичко най-интересно от света на футбола със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички