Алексис Санчес изстреля Олимпик Марсилия с дебютните си попадения до върха в Лига 1


Алексис Санчес изстреля Олимпик Марсилия с дебютните си попадения до върха в Лига 1
Снимка: Getty Images

6004 0

Олимпик Марсилия се изкачи до върха във временното класиране в Лига 1, след като победи убедително Ница в дербито на Лазурния бряг. В герой са гостите се превърна звездното попълнение на победителите - Алексис Санчес, който се отчете с първите си две попадения за новия си тим. Той остана на терена 67 минути.

Срещата започна с висока преса на "олимпийците", който съумяха да поведат още в десетата минута след попадение на чилийския офанзивен играч. То дойде след подаване на Жонатан Клос и внесе спокойствие в редиците на тима.

В 37-ата минута Нуно Таварес удвои разликата в срещата, след като направи безпомощен вратаря Каспер Шмайхел. Той се присъедини към тима през това лято, след като дълго време бе част от английския Лестър.

След още пет минути Алексис Санчес оформи класическия резултат с второто си попадение за "фокесийците". По този начин Марсилия се изкачи до първата позиция във временното класиране с актив от 10 точки. Ница пък остава на 18-а позиция с две точки.

Тази вечер ПСЖ може да се върне на върха, ако победи Монако! Ето къде може да гледате срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички