Официално: Алексис Санчес подсили Олимпик Марсилия


Официално: Алексис Санчес подсили Олимпик Марсилия
Снимка: Getty Images/Guliver

3081 0

Нападателят Алексис Санчес официално е футболист на френския Олимпик Марсилия. Договорът на 33-годишната бивша звезда на Барселона и Арсенал с клуба е до 2024 година. По-рано чилиецът разтрогна с италианския Интер, където не успя да се наложи.

Санчес премина в Интер от Манчестър Юнайтед през 2019 година. Той записа 108 мача за "нерадзурите", в които отбеляза 20 гола и направи 23 асистенции.

Договорът му с италианския гранд беше в сила до лятото на 2023 година. 

Това е първи опит на чилийския национал в Лига 1. Досега той е играл в родината си, в Серия А (Удинезе, Интер), в Ла Лига (Барселона) и във Висшата лига (Арсенал, Манчестър Юнайтед). А ето кой мениджър на Санчес го сравни със стол и защо.

Това е първи опит на чилийския национал в Лига 1. Досега той е играл в родината си, в Серия А (Удинезе, Интер), в Ла Лига (Барселона) и във Висшата лига (Арсенал, Манчестър Юнайтед). Това е първи опит на чилийския национал в Лига 1. Досега той е играл в родината си, в Серия А (Удинезе, Интер), в Ла Лига (Барселона) и във Висшата лига (Арсенал, Манчестър Юнайтед). Това е първи опит на чилийския национал в Лига 1. Досега той е играл в родината си, в Серия А (Удинезе, Интер), в Ла Лига (Барселона) и във Висшата лига (Арсенал, Манчестър Юнайтед). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички