Само 4 дни по-късно: Цървена звезда отново подчини Партизан за 2 минути и е на финал за Купата (ВИДЕО)


Само 4 дни по-късно: Цървена звезда отново подчини Партизан за 2 минути и е на финал за Купата (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

772 0

Цървена звезда отново победи Партизан Белград в голямото сръбско дерби, но този път за Купата на страната. "Червените" надвиха с 2:0 "гробарите". В герой за победителите се превърна нигерийската перла Питър Олайинка, който вкара и двете попадения.

Момчетата на Владан Милойевич разплакаха опонента си в средата на първата част. В 27-ата минута Александър Филипович отклони топката в собствената си врата след удар на Питър Олайинка, а в 29-ата нигериецът отново беше на точното място и с плътен шут вкара своя гол №2.

Това бе мач №4 между сръбските грандове през сезон 2023/24. "Гробарите" надвиха вечния си съперник с 2:1 през декември, а в началото на март дербито завърши 2:2. Преди няколко дни съперниците се срещнаха и в плейофната фаза от първенството, като "звездашите" изтръгнаха победа с 3:2 след два гола в добавеното време.

В спора за Купата на Сърбия Звезда ще се изправи срещу Войводина. По-рано днес тимът от Нови Сад елиминира Раднички (Крагуевац) след успех с 1:0 като гост.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички