"Искаме да ни уважават": Христо Янев хвърли вината за боя върху Цървена звезда


"Искаме да ни уважават": Христо Янев хвърли вината за боя върху Цървена звезда
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1626 0

Старши треньорът на Ботев Враца Христо Янев говори след приятелския мач срещу Цървена звезда. Той приключи след около 67 минути игра при резултат 2:1 за сърбите, като не бе доигран, тъй като се стигна до масов бой.

Младият наставник направи кратък коментар за срещата, както и за грозните събития, с които тя приключи. Янев заяви, че напрежението не е възникнало заради неговите футболисти, като допълни, че уважава всеки противник, но и врачани искат да бъдат уважавани.

"Отборът във втори пореден мач, срещу сериозен съперник, играе много добре и няма как да не съм доволен от този факт. Не е приятно, че мачът не се доигра, защото искахме да изравним. Може би нашата добра игра изнерви противника и това покачи напрежението. Знаем, че Цървена звезда е голям отбор, но ние също имаме работа, който отидохме да свършим на терена и го направихме добре. Те може би са очаквали, че ще се разхождаме по терена и ще се спечелят лесно.

Христо Янев като треньор на Ботев Враца

Не, ние работим добре и играем добре. Сцените, които провокираха прекратяването на мача не са приятни и не ги подкрепям. Те нямат място във футбола, но понякога напрежението взема връх и то не дойде от нас. Уважавам всеки противник, но искаме и нас да ни уважават" - сподели той пред клубната медия.

Вижте повече за това как се разви срещата и за грозното меле, с което Ботев Враца - Цървена звезда приключи (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички