Ал Насър ще опита да събере Роналдо и Азар, вече е имало преговори


Ал Насър ще опита да събере Роналдо и Азар, вече е имало преговори
Снимка: Getty Images/Gulliver

1708 0

След трансфера на Кристиано Роналдо отборите от Саудитска Арабия приковаха вниманието на целия футболен свят. По всичко изглежда, че привличането на португалеца ще даде старт на редица сделки, които доскоро изглеждаха невъзможни. Еден Азар е поредното име, което се свързва с трансфер в Саудитската Про лига.

Белгиецът вече е водил преговори с наставника на Ал Насър - Руди Гарсия, за потенциален трансфер в клуба, което ще го направи съотборник с Роналдо, твърди El Chiringuito. 32-годишният футболист не успява да оправдае очакванията в Реал Мадрид и се очаква да напусне испанската столица. Азар е в "белия балет" от 2019 година, но престоят му е съпътстван с контузии и неубедително представяне.

Двамата с Гарсия са работили вече заедно в Лил и това може да се окаже ключово за решението на белгиеца. Ако стане факт, това ще е голям ход за футбола в Саудитска Арабия. Привличането на друга световна звезда да играе заедно с Кристиано Роналдо. До края на договора на Азар с Реал остава още година и половина, но от "Бернабеу" може да се съгласят на раздяла и срещу по-скромна сума. А коя друга звезда, но от Барселона, може да стане съотборник на Роналдо - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички