Капитан Роналдо дебютира в Ал Насър с победа, но без гол (ВИДЕО)


Капитан Роналдо дебютира в Ал Насър с победа, но без гол (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2814 0

Новият отбор на Кристиано Роналдо - Ал Насър, започна ерата си с него в състава в шампионата на Саудитска Арабия с победа. За съжаление на звездата обаче той нямаше пряко участие в победния гол и не успя да направи перфектен дебют за гранда от Ел Рияд.

Ал Насър стигна до трите точки срещу Ал Етифак с попадение в 31-ата минута, останало единствено в двубоя. То бе дело на Андерсон Талиска, а асистенцията бе на Ал Сулайхим. В головата ситуация Роналдо беше близо до това да отправи победния изстрел, но се размина с топката.

Успехът в 14-ия кръг на саудитския шампионат прати Ал Насър на върха в класирането с 33 точки, с 1 повече от досегашния лидер Ал Хилал. За отбелязване е и че португалецът беше капитан на своя тим в тази среща.

Суперзвездата започна титуляр на домашния стадион, но не успя да ознаменува дебюта си с попадение нито през първото, нито през второто полувреме. Но пък беше доста близо до това през първата част, тъй като понечи да отиграе с глава центрирането, довело до това Ал Насър да открие резултата в мача.

В 31-ата минута Ал Сулайхим проби отляво и от ръба на наказателното поле центрира хубаво. Позициониралите се добре Роналдо и Андерсон Талиска опитаха да отиграят с глава, но късмет имаше бразилецът, който бутна топката във вратата на Ал Етифак.

В 78' португалецът можеше да открие головата си сметка за Ал Насър, след като навлезе отляво, залъга перфектно защитник на съперника и отправи удар към близкия ъгъл, но вратарят изби топката.

Малко по-рано европейската звезда можеше да отбележи красиво - чрез задна ножица, но не успя да отиграе, защото Ал Мувалад му попречи с тялото си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички