ВИДЕО: Лекотата, с която Кристиано Роналдо вкара шедьовър на загрявка преди мач


ВИДЕО: Лекотата, с която Кристиано Роналдо вкара шедьовър на загрявка преди мач
Снимка: Getty Images

2053 0

Едва ли някой може да оспори, че Кристиано Роналдо е един от най-великите футболисти на всички времена. Дори и неговите критици ще се съгласят, че португалецът притежава изключителни футболни умения, които продължава да демонстрира дори и на 37 години.

Макар и да не започна активно новия сезон заради липсата на предсезонна подготовка, Кристиано постепенно набира скорост и Ерик тен Хаг започва да го използва все по-регулярно в мачовете си. Роналдо вкара и първия си гол през сезона миналата седмица, когато вкара на Шериф Тираспол в Лига Европа.

По време на загрявката преди мача Кристиано бе уловен в кадър как с лекота вкарва шедьовър във вратата. Елегантното изпълнение на португалеца се превърна в хит в социалните мрежи, като потребители коментират с каква лекота и с какво самочувствие Роналдо отиграва подобни ситуации.

След мача с Шериф обаче Роналдо отряза грубо момиче, пожелало снимка с него (ВИДЕО), за което си навлече критики в мрежата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички