Близък до Жорже Мендеш за Кристиано Роналдо: Никой не може да задоволи егото му


Близък до Жорже Мендеш за Кристиано Роналдо: Никой не може да задоволи егото му
Снимка: Getty Images

2384 0

Източник, близък до суперагента Жорже Мендеш, критикува "огромното его" на Кристиано Роналдо и твърди, че нито един европейски клуб не може да изпълни нереалистичните му изисквания.

"Кристиано Роналдо има очевиден проблем с възприятието, който не му позволява да различи дали уважението, което получава, е истинско, или фалшиво. Той е много любопитен, затова околните се отнасят с него като с император през цялото време", споделя приближения на Мендеш за "El Confidencial".

"Няма отбор, който да задоволи егото му, неговите финансови изисквания и в същото време да му даде желаните възможности, които самият той си представя, но в действителност те са невъзможни и съответстват с нереалността", добавя още източникът.

Кристиано Роналдо се присъедини към гранда от Саудитска Арабия Ал Насър на 30 декември миналата година. Преминаването на португалеца в Близкия Изток обаче стана без участието на Жорже Мендеш, а малко по-късно стана ясно, че двамата са се разделили.

Припомняме, че през ноември Манчестър Юнайтед и Кристиано Роналдо сложиха край на взаимоотношенията си по взаимно съгласие, след като петкратният носител на "Златната топка" даде "експлозивно" интервю за Пиърс Морган, в което разкритикува управата и мениджъра на "дяволите" - Ерик тен Хаг.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой друг звезден футболист може да последва Роналдо в Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички