Роналдо коментира отнетия му гол, съдията се извинил на Фернандо Сантош


Роналдо коментира отнетия му гол, съдията се извинил на Фернандо Сантош
Снимка: Getty Images/Guliver

5961 0

Капитанът на Португалия Кристиано Роналдо коментира незачетения негов гол в световната квалификация срещу Сърбия. Двата тима завършиха наравно 2:2 в Белград, но Португалия можеше да вземе трите точки, тъй като Роналдо вкара трети гол за своя тим в 93-ата минута. Той обаче не бе зачетен от нидерландския съдия Дани Макеле.

"Да бъда капитан на националния отбор на Португалия е една от най-големите привилегии в моя живот. Винаги давам всичко за страната си и това никога няма да се промени. Но има и трудни времена, особено когато чувстваме, че страда цял народ. Вдигнете глава и поемете следващото предизвикателство сега! Давай, Португалия!", написа суперзвездата в своя Instagram.

След мача селекционерът на Португалия Фернандо Сантош обяви, че главният съдия е прегледал повторенията на ситуацията впоследствие и се е извинил на треньора за незачетения гол. "Още на терена той ми каза, че ще гледа видеото и ще се извини, ако има основания за това. И така се случи. Той се извини", заяви Сантош. А ето и реакцията на Роналдо на съдийската грешка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички