Роналдо е готов да остане в Ювентус, но има условие към клуба


Роналдо е готов да остане в Ювентус, но има условие към клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

4001 0

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо е склонен да остане в клуба до края на своя контракт, който изтича през лятото на 2022 година, съобщава "Marca". Той обаче има едно условие към клуба.

36-годишната суперзвезда иска гаранции, че през лятото отборът ще бъде подсилен, за да бъде по-конкурентоспособен. Не се споменава за трансферите на кои играчи ще настоява португалецът. Както е известно, през настоящия сезон "бианконерите" са на път да останат без трофей, след като отпаднаха от Шампионска лига в 1/8-финалите, а в първенството изостават с 10 точки от лидера Интер.

Заговори се за завръщане през лятото на нападателя в Реал Мадрид, но според "COPE" испнският гранд не вижда смисъл във връщането на ветерана. В "Кралския клуб" имат отлични спомени за португалеца, но са съсредоточени върху това да подпишат с играч, който ще стане голяма звезда в бъдеще.

През този сезон 5-кратният носител на "Златната топка" изигра 23 мача от Серия А, в които вкара 23 гола и асистира за 2. А кои са петимата непродаваеми играчи в Ювентус вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички