Когато Кристиано Роналдо вкара два гола от пряк свободни удари в един мач (ВИДЕО)


Когато Кристиано Роналдо вкара два гола от пряк свободни удари в един мач (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1861 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо е сериозно критикуван за това, че са наема с изпълнението на всеки пряк свободен удар в отбора, въпреки че успеваемостта му е ужасяващо ниска - вкарал е само едно попадение от над 70 опита за "бианконерите".

Не бе толкова отдавна времето, когато обаче петкратният носител на "Златната топка" бе сред най-добрите (а според мнозина и най-добрият съвременен изпълнител на подобен тип положения). Това важеше най-вече за периода му в Манчестър Юнайтед и годините (особено първите) в Реал Мадрид.

За "червените дяволи" Роналдо има наистина феноменални голове от пряк свободни удари, като един от най-емблематичните е онзи срещу Арсенал, който освен че бе от огромна дистанция, бе и от много неудобен ъгъл.

Историята обаче помни и случай, в който той е вкарвал цели два гола от фаулове. Това се случва през 2008 година, когато Юнайтед побеждава убедително с 5:0 Стоук Сити. Насладете се на представянето му в онзи мач и двата гола във видеото по-долу.

Междувременно вратар на Ювентус посочи защо Роналдо не вкарва от пряк свободни удари на мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички