9 минути, които доказват, че Лионел Меси е най-добрият дрибльор в историята на футбола (ВИДЕО)


9 минути, които доказват, че Лионел Меси е най-добрият дрибльор в историята на футбола (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

26435 0

Неспоримо е, че Лионел Меси е един от най-силните дрибльори в историята на футбола. А според някои - и най-добрият. В опит да ни убеди именно в това, негов привърженик прави компилация от кадри с негови изяви.

Дължината е 9 минути и 33 секунди. Във видеото са побрани кадри както от по-ранни етапи от кариерата му, така и от най-скорошните. Самият Меси се отличава с невероятния си дрибъл още преди да навърши пълнолетие.

Две от най-красивите му изяви във видеото са две попадения. Едното е срещу Атлетик Билбао, а другото срещу германския хегемон Байерн Мюнхен. Насладете се на цялото видео по-долу в материала.

В последно време имаше и много спекулации около неговото бъдеще. Както е известно, договорът му с френския шампион приключва след края на лятото. Имаше сериозна доза твърдения, че той няма да продължи с ПСЖ, като бе свързван и с арабски тимове.

В крайна сметка в Испания внесоха яснота, която се припокрива с най-скорошните информации по темата от популярния италиански журналист Фабрицио Романо. А именно, че бъдещето на Меси е предизвестено - подписва 2-годишен договор с ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички