Уникално! Бърнли представи новия си нападател в клип с Лео Меси и Кристиано Роналдо (ВИДЕО)


Уникално! Бърнли представи новия си нападател в клип с Лео Меси и Кристиано Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

4815 0

Втородивизионният английски Бърнли е познат с екстравагантното представяне на своите нови попълнения. Именно по много идеен и забавен начин един от най-старите клубове в Европа представи и последното си зимно попълнение в лицето на нападателя Лайл Фостър.

От клуба публикуваха в социалните мрежи страхотно хумористично видео, свързано с трансфера на играча. То бе илюстрирано чрез популярната анимация Шрек, а в него бяха замесени имената на двамата най-велики футболисти на нашето време Лео Меси и Кристиано Роналдо.

Изрязаната сцена е от персонажа от филма Лорд Фаркуад, който говори на Магическото огледало още в първото издание на Шрек. Тя, разбира се, е преправена. В нея огледалото показва 3 варианти за нов нападател на отбора, сред които първоначално излизат ликовете на Меси и Роналдо.

Впоследствие идва и този на самия Фостър, който се вижда като най-добрата опция за Лорд Фаркуад и бива избран.

Бърнли потвърди трансфера на нападателя от белгийския КВК Вестерло в сряда (25.01). Информации разкриват, че футболистът е струвал на клуба близо 8 млн. паунда.

Ето причината, поради която ръководството на Бърнли тегли милиони

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички