Роналдиньо на 40, ето как той се подигра със Стивън Джерард преди 13 години (ВИДЕО)


Роналдиньо на 40, ето как той се подигра със Стивън Джерард преди 13 години (ВИДЕО)

70432 0

Днес един от най-великите футболисти в близкото минало Роналдиньо празнува своя 40-ти рожден ден. Освен, че е печелил най-значимите отборни отличия в света на футбола – Шампионската лига и световното първенство, бразилецът може да се похвали и със Златна топка в своята витрина.

Кариерата на Роналдиньо е изпълнена с редица паметни моменти, затова днес ще се върнем към един от тях. Годината е 2007-ма, а Англия посреща Бразилия на „Уембли“ в приятелски мач. По онова време Роналдиньо се намираше в топ форма и легендата на Ливърпул Стивън Джерард бързо научи това. Джерард имаше нещастието да бъде поставен в ролята на дефанзивен халф и да пази именно бразилския магьосник. При една от атаките Роналдиньо направи английския полузащитник за смях, като промуши топката през краката му, а след това го принуди да се спъне в нея.

За жалост на всички футболни фенове в момента Роналдиньо е в затвора в Парагвай, след като заедно с брат си се опитаха да преминат границата с фалшиви паспорти. А ето защо ситуацията на Роналдиньо в затвора може да се влоши допълнително заради коронавируса.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички