Роналдиньо остава в ареста в Парагвай


Роналдиньо остава в ареста в Парагвай

810 0

Бившата звезда на Барселона и Бразилия Роналдиньо и брат му Роберто Асис остават в ареста в Асунсион, Парагвай, след като съдът отхвърли молбата им да бъдат пуснати под домашен арест или под гаранция. Двамата изпаднаха в сериозни проблеми със закона в Парагвай, след като бяха уловени да влизат в страната с фалшиви паспорти.

В неделя съдия Клара Руис Диас реши, че двамата трябва да останат в ареста по време на разглеждане на делото, тъй като има опасност да напуснат страната, а днес това бе потвърдено и от съдия Густаво Амарийя, който обоснова решението си със сериозността на случая, както и за да се подсигури, че обвиняемите няма да попречат на разследването.

Според парагвайските закони прокуратурата разполага с шест месеца, за да завърши разследването и да подготви обвинението, което означава, че е възможно Роналдиньо да остане в ареста половин година. В неделя адвокатът на носителя на Златната топка определи решението на съдийката като "невероятно" и обяви, че то ще бъде обжалвано. "Той не разбира какво се случва", коментира защитникът на футболиста и брат му Тарек Тума.

Видео на Роналдиньо с белезници може да видите в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Как се появиха картоните във футбола?

Дори понякога реферите да злоупотребяват със своите права, а понякога проявяват съжаление към играча, без...

Реклама
Реклама