Роберто Манчини след Италия 1-2 Англия: Разочаровани сме, на Матео Ретеги му трябва още малко време


Роберто Манчини след Италия 1-2 Англия: Разочаровани сме, на Матео Ретеги му трябва още малко време
Снимка: Getty Images

1314 0

Старши треньорът на Италия - Роберто Манчини, заяви, че тимът му е разочарован от загубата с 1:2 от Англия на старта на евроквалификациите, защото е заслужавал да стигне поне до точката с играта си след почивката:

"Знаехме, че мачът ще бъде труден. Допуснахме два гола след статични положения, при които трябваше да бъдем по-внимателни. През второто полувреме доминирахме и вероятно заслужавахме да стигнем до равенството. Разочаровани сме от резултата, но пред нас все още има дълъг път", обясни наставникът след мача, цитиран от "Fotmob".

"През втората част успяхме да осъществим по-добра и по-висока преса. Видях отново един чудесен отбор и това ни дава надежда. Англичаните обаче винаги са опасни на статични положения и не трябваше да допускаме тези два гола".

"Все пак, успяхме да си "навием ръкавите" и да заиграем по-добре. В момента пътят пред нас е като стръмно изкачване, но може би на финала ще е по-плавен", добави още Манчини, а за финал каза няколко думи за 23-годишния Матео Ретеги, който дебютира за "Скуадра адзура" и се разписа във вратата на "Трите лъва" в 56-ата минута:

"Ретеги все още трябва да се опознава със съотборниците си и да разбира нашето движение по терена като отбор. През първото полувреме изпитваше трудности срещи английските защитници, които са много силни физически, но през второто се справи по-добре. Той е млад и мисля, че просто му трябва още малко време".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Кристиано Роналдо след поредния рекорд: Много е хубаво, че играя отново и вкарвам за националния отбор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички