Роберто Манчини си спомни последната среща с Джанлука Виали и разкри неговото желание


Роберто Манчини си спомни последната среща с Джанлука Виали и разкри неговото желание
Снимка: Getty Images

857 0

Роберто Манчини, треньорът на националния отбор на Италия, си спомни в предаването "Porta a Porta" за своя близък приятел Джанлука Виали, който почина на 6 януари в болница в Лондон след дълга битка с рака.

"Последният път, когато се срещнахме, беше преди края на годината. Отидох да го видя в Лондон. Бях малко уплашен. Беше весел. Смеехме се и се шегувахме. Това по-скоро ме развесели, отколкото обратното. Беше ясно. Разделихме се, както се намерихме - с добри чувства", каза Манчини, интервюиран от Бруно Веспа.

ой ми каза: „Трябва да спечелим Световната купа през 2026 г., не се притеснявай, аз също съм тук“. Той със сигурност ще бъде много близо до нас", завърши наставникът на Италия. Той сподели голяма част от футболната си кариера в Сампдория с Виали, с когото установи дългогодишно приятелство.

Италия не успя да се класира на две поредни световни първенства, като между тях спечели Европейското първенство 2020. Въпреки това на "Ботуша" взеха мерки в опит да спрат проклятието, което тегне над тима по отношение на световните футболни финали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички