Роберто Манчини се притеснява за бъдещето на Италия на фона на изкушаващо предложение от ПСЖ


Роберто Манчини се притеснява за бъдещето на Италия на фона на изкушаващо предложение от ПСЖ
Снимка: Getty Images

1741 0

Роберто Манчини отново разсъждава за бъдещето си в Италианския национален отбор, тъй като интересът от страна на Пари Сен Жермен към специалиста изглежда примамлив.

Италианският треньор реши да остане с "адзурите" след катастрофалната им загуба в плейофите на Световното първенство от Северна Македония, като планира да наблюдава революцията преди Евро 2024, но оттогава нещата не вървят особено добре. Загубата с 3-0 за трофея "Финалисима" от Аржентина отново разочарова феновете.

Както съобщава Il Messaggero, регресията на италианските футболисти плаши Манчини и той е загрижен да мисли за възстановяване, когато гледа на малкия брой италиански младежи, които играят в Серия А, чувствайки, че няма достатъчна основа, за да съживи наистина отбора.

Ето защо Манчини обмисля бъдещето си и идеята да се присъедини към ПСЖ е интригуваща: френският гранд все още търсят смяна на Маурисио Почетино, след като не успя да осигури Зинедин Зидан, а италианският треньор може би е подходящ за работата.

За Манчини обаче би било трудно да напусне ролята си на треньор на Италия. Той има договор до 2026 г. и за момента планира да остане в националния отбор, но нещата може да се променят през следващите седмици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички