Роберто Манчини говори за бъдещето на Италия след мача срещу Аржентина


Роберто Манчини говори за бъдещето на Италия след мача срещу Аржентина
Снимка: Getty Images

1258 0

Селекционерът на европейския шампион Италия Роберто Манчини говори преди днешният сблъсък на „Скуадра Адзура“ с шампиона на Южна Америка Аржентина. Двубоят тази вечер между европейските шампиони и носителите на Копа Америка ще се играе на стадион "Уембли" в Лондон, където Италия триумфира над Англия с дузпи миналия юли, за да спечели втората си титла от европейско първенство.

"Ще бъде страхотен мач, с който ще отдадем почит към много играчи като Джорджо Киелини, който ще напусне националния отбор, както и към аржентинските играчи, които скоро ще напуснат националния отбор. Така че ще бъде страхотен, емоционален мач. От този ден започваме да мислим за бъдещето и ще даваме шанс за изява на млади играчи. Започва нова ера за "Скуадра Адзура", каза Манчини.

"Написахме история на този стадион и дадохме страхотна емоция на всички италианци", каза Лоренцо Инсиние пред репортери. "Утре ще бъде много важен мач за нас, за да започнем отначало и да върнем Италия там, където заслужава и където винаги сме били", добави той.

"Аржентина е един от най-добрите национални отбори в света", каза защитникът Леонардо Бонучи. "Много рядко е във футбола имаме тази победна серия - както направихме ние и както прави Аржентина. Трябва да спечелим този мач и да започнем отначало. Да поставим основата, за да върнем Италия там, където беше преди една година.", коментира капитанът на Ювентус.

Вижте още: Къде можете да гледате интригуващия сблъсък довечера

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички