Джорджо Киелини предупреди Италия на сбогуване и призна превъзходството на Аржентина


Джорджо Киелини предупреди Италия на сбогуване и призна превъзходството на Аржентина
Снимка: Getty Images

3129 0

Легендарният бранител Джорджо Киелини не успя да завърши кариерата си за националния отбор на Италия по най-добрия начин, след като "Скуадрата" загуби тежко сблъсъка с Аржентина за "Финалисима" на митичния стадион "Уембли".

37-годишният капитан на Роберто Манчини стартира като титуляр срещу "гаучосите", но на полувремето бе заменен, тъй като видимо не се справяше добре, а голът на Анхел ди Мария дойде след негова грешка.

В интервю след последния съдийски сигнал, ветеранът предупреди своите сънародници, че пред националния отбор предстои труден период:

"Надявахме се, че ще спечелим мача и трофея. Знаехме, че ще бъде трудно, но тази загуба не отменя случилото се преди това (б.р. - Киелини имаше предвид първото място на ЕВРО 2020). Сега обаче очаквам труден период. Този отбор се нуждае от подкрепата на всички", заяви Джорджо преди "RAI".

"Беше срамно, защото през първото полувреме направихме доста грешки и сами си съсипахме мача. Разбира се, в момента Аржентина е много силна, играят с увереност и като истински отбор. Те изглеждат като нас преди 1 година", допълни още централният защитник, който "спря часовника" на 117 мача с екипа на Италия...

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички