ЦСКА 1948 все пак ще играе с Партизан, обявиха нова дата


ЦСКА 1948 все пак ще играе с Партизан, обявиха нова дата
Снимка: cska1948.bg

1090 0

Приятелската среща между ЦСКА 1948 и Партизан все пак ще изиграе, обявиха от "червения" клуб. Двата отбора трябваше да се изправят един срещу преди няколко дни, но срещата пропадна. Тогава от българския отбор съобщиха, че причината е некоректно отношение от организатора на срещата. Изглежда, че все пак ЦСКА 1948 и Партизан са постигнали договорка и такъв мач ще има, но през март месец.

Ето какво написаха от ЦСКА 1948:

Приятелският мач е планиран за месец март по време на почивката за изиграването на срещите на националните отбори. „Червените“ и „гробарите“ ще се срещнат в Белград в интригуваща проверка. Всички условия по контролата са вече уговорени между двата клуба.

ЦСКА и Партизан трябваше да премерят сили в контрола по време на лагера на „армейците“ в Белек, но спарингът пропадна, заради некоректно отношение на организаторите му. Следва да отбележим, че нито ЦСКА, нито Партизан имат вина за несъстоялия се в Турция мач.

В знак на приятелските взаимоотношения помежду си клубовете подходиха с нужния професионализъм и максимално бързо влязоха в преговори за планирането на нова подходяща възможност за изиграването на двубоя. Очаквайте още информация за срещата през следващите седмици.

Благодарим на Партизан за коректността и пожелаваме успех на отбора в предстоящите му официални сблъсъци! До нови срещи на терена!

А кой е един от последните трансфери в ЦСКА 1948 - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички