Разкри се клуб, пробвал да привлече Роналдо: Опитахме, но Ал Насър предложи 20 пъти повече


Разкри се клуб, пробвал да привлече Роналдо: Опитахме, но Ал Насър предложи 20 пъти повече
Снимка: Getty Images

14270 0

Президентът на Коринтианс Дуилио Монтейро Алвеш призна, че клубът му е изпратил предложение на Кристиано Роналдо за договор. Това се е случило още в началото на проблемите между звездата и Манчестър Юнайтед. Бразилците обаче са нямали шанс срещу парите на саудитския Ал Насър.

Почти 38-годишният португалец стана свободен агент през ноември 2022 година, след като разтрогна с английския гранд по взаимно съгласие. Повод за това стана негово скандално интервю, в което той критикува Юнайтед на всички нива.

На 30 декември беше обявено, че носителят на 5 награди "Златната топка" ще играе в арабския Ал Насър, където ще спечели 200 милиона евро за година.

"Ние предлагахме същата заплата, която той получаваше в Манчестър Юнайтед, договор за 2 години, което е много, но е възможно заради спонсорите. Въпреки това предложението, което дойде от Ал Насър, беше 20 пъти по-високо", разказа Алвеш пред "TV Bandeirantes".

"Направихме предложението отдавна, когато започнаха проблемите му в Манчестър. Разбира се, трудно е. Но това е Коринтианс, така че защо да не опитаме? Разговарях няколко пъти с Жорже Мендеш, а после беше направено предложение.

Надявах се, че той няма да го приеме. Шегувам се, имахме много компании, наши спонсори. Играч от такъв мащаб се изплаща", допълни шефът на Коринтианс. А ето откъде каза, че е имал оферти Роналдо при представянето си за Ал Насър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички